طرح توجیهی تولید کره گیاهی مارگارین

طرح توجیهی تولید کره گیاهی مارگارین

طرح توجیهی تولید کره گیاهی مارگارین و پاستوریزه آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از تهیه کردن یک طرح توجیهی اختصاصی این طرح توجیهی آماده و طرحهای توجیهی مرتبط را  از سامانه طرح یاب دانلود کنید در  طرح توجیهی تولید کره گیاهی مارگارین و  پاستوریزه از اطلاعات حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر  می توانید بهره برداری نمایید.

فهرست مطالب طرح توجیهی تولید کره گیاهی مارگارین و پاستوریزه

مارگارین محصولی حاصل از فرایند امولسیونی آب و روغن است که  طی فراوری قطرات آب بصورت کنترل شده و  پیوسته در محیط چربی پراکنده و محصور می گردد و مطابق نیاز با تغییر فرمولاسیون ترکیبات متفاوتی از روغن و چربی برای کاربردهای متفاوت مارگارین تولید می شوددر فاز مایع تولید از شیر بدون چربی استفاده  می شود و در فاز چربی از  روغن های  مختلف نباتی به همراه  مواد کمکی متناسب با نوع مارگارین با تجهیزات  امولسیفایرهای با هم مخلوط شده و یک امولسیون  پایدار بوجود می آید که دارای ویژگی های مشابه کره حیوانی می باشد.

فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و  مالی 

  • خلاصه وضعیت مالی وفنی طرح  10

1-2 عنوان و مجری واحد تولیدی  10

1-3 شاخص‌های عملیاتی 11

1-4  وضعیت پرسنلی   11

1-5  زمین و ساختمان   11

1-6 تاسیسات خط تولید  11

1-7  انرژی  11

1-8 قیمت تمام شده کالای ساخته شده. 11

1-9 فروش در نقطه سربسر  11

1-10  شاخص‌های اقتصادی  11

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی 

  • سوابق متقاضی   13

2-2 جدول مشخصات سهامداران  13

2-3  فرم مشخصات مدیریت  13

2-4  مدیریت اجرایی 13

2-6 لیست مجوزهای مورد نیاز 14

2-7  بررسی توانمندی‌های مدیران واحد  14

فصل سوم:بررسی موقعیت استقرار طرح 

3-1  سیمای افتصادی استان قم  16

3-2 مزیت های بخش کشاورزی استان قم. 22

3-3  توانمندی‌های بخش صنفی و  صنعتی  استان قم. 24

3-4  سایت صنعتی  26

3-5 موقعیت پروژه  27

  • جدول 3-5 – وضعیت زمین محل اجرای طرح  27

3-6  وضعیت  دسترسی به زیرساخت‌ها  28

فصل چهارم: بررسی  استاندارها و کدهای محصولات 

4-1  مزیت‌های تولید محصولات  31

4-2  معرفی محصولات  31

4-3  انواع  کره پاستوریزه  32    

کره معمولاً به دو دسته اصلی تقسیم می شود  32

4-4  کره خامه ای شیرین و (ترش)

4-5 کره گیاهی مارگارین  34

4-6  تنوع  ماگارین 34

4-7  انواع مارگارین  35

4-8 طبقه بندی مارگارین در صنعت پخت بر اساس مارگارین مصرفی 36

4-9  معرفی کدهای ISIC محصولات  

4-10  بررسی و ارائه استاندارد محصول  37

  • تعاریف، الزامات ،روش ، هدف و دامنه کاربرد  37

4-11  معرفی موارد مصرف و کاربرد  38

4-12  بررسی میزان مصرف محصول  38

4-13  بررسی کا لاهای جایگزین    38    (طرح توجیهی تولید کره پاستوریزه حیوانی )

4-14 کارکردهای طرح  39

4-15  عوامل مؤثر و قیمت فروش محصولات طرح   40

4-16  بررسی قیمت داخلی  کره پاستوریزه 41

4-17  نمودار بررسی قیمت کره پاستوریزه 41

4-18  اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز  42

4-19 بررسی وضعیت جهانی تجارت کره پاستوریزه صنعتی 42

4-20  صادرات جهانی کره. 42

4-21  واردات جهانی کره  42

4-22  رتبه بندی پیچیدگی تجاری 43

4-23 نقشه صادرات و واردات کره ایران وسایر کشورهای جهان  44

فصل پنجم: آمار عرضه وتقاضا 

5-1  آمار تولید پروانه‌های بهره‌برداری ‌های  انواع کره  پاستوریزه حیوانی و گیاهی در کشور  46

5-2  مشخصات واحدهای فعال صنعتی  تولید کره پاستوریزه  استان قم 46

5-3  مشخصات واحدهای مهم  فعال صنعتی  تولید کره پاستوریزه کشور 47

5-4  آمار جوازهای تاسیس صادره تولید انواع کره پاستوریزه حیوانی و گیاهی کشور و استان قم  49

5-5  آمار طرحهای  تولید کره پاستوریزه کشور  دارای  پیشرفت فیزیک بالای 50  

5-6  مشخصات طرحهای  تولید کره استان قم   دارای  پیشرفت فیزیک بالای 50  درصد   

5-7   مشخصات کل طرحهای  صنعتی کره پاستوریزه   استان قم   50

5-8   مشخصات طرحهای  صنعتی کره پاستوریزه  کشور با پیشرفت فیزیکی 50 درصد و بیشتر 

5-9  عرضه  محصولات   52

5-10   تولید داخلی  52

5-11  جدول آمار تجمعی کل مجوزهای صنعتی استان قم  تا سال  1402 

5-12  آمار کل پروانه بهره برداری صنعتی شهرکهای صنعتی  استان  52

5-13  جدول آمار کل جوازهای تأسیس صادره استان  قم  به تفکیک شهرکهای صنعتی  53

5-14   پیش‌بینی عرضه داخلی  54

5-15   جدول پیش‌بینی امکانات عرضه طرح‌های دردست اجرا کشور   55

5-16  جدول پیش‌بینی امکانات عرضه کل داخلی کشور طی سال‌های آتی  56

5-17    پیش‌بینی امکانات عرضه کل داخلی کشور طی سنوات آتی  56

5-18    پیش‌بینی امکانات عرضه کل ناشی از تولید داخلی  56

5-19  تقاضا  57

5-20  تقاضای خارجی (صادرات)   57

5-21 پیش‌بینی تقاضا 58

5-22  تقاضای داخلی  58

5-23  عمده کانون‌های مصرف  58

5-24  پیش‌بینی تقاضای کل  58

5-25 جدول پیش‌بینی آتی میزان تقاضا ی کره  59

5-26  تحلیل موازنه پیش‌بینی امکانات عرضه و تقاضا  کره  پاستوریزه  59

5-27   برنامه فروش شرکت و تعیین بازار هدف  60

5-28  جمع‌بندی، نتیجه‌گیری و ارائه پیشنهاد  60

فصل ششم: مطالعات فنی  

  • هدف از ایجاد طرح  62

6-1  محصولات تولیدی  62

6-2  دانش فنی و روش تولید تولید کره پاستوریزه  62

6-3  تجهیزات تولید تولید  کره پاستوریزه  64

6-4 طرح شماتیک تولید کره پاستوریزه  64

6-5 مواد اولیه  مورد نیاز تولید مجصولات   65

6-6  پاستوریزاسیون   65

6-7  طعم زدایی تحت خلأ  66

6-8  کشت باکتریایی  66

6-9   ترش  کردن خامه  67

6-10  روش تولید مارگارین  67

6-11 فرایند  فاز چربی  68

6-12  فاز آبی  68

6-13  فاز امولسیون سازی  69

6-14   زون های صنعتی تولید مارگارین  69

6-15  زون یک  فاز آماده سازی آب و چربی 70

6-16  مواد اصلی مرحله چربی  70

6-17    زون دو آماده سازی امولسیون.. 70

6-18    زون سه  پاستوریزاسیون  71

6-19   فرآیند پاستوریزاسیون پس از آماده سازی  72

6-20   زون چهار چیلر کریستال سازی و ورزدادن محصول 72

6-21 پیکربندی خط تولید برای محصول خاص  73

6-22  منطقه پنج فرایند شامل  سیستم  پر کردن بسته بندی  73

6-23  سیستم شتشو درمحل CIP   

6-24  برنامه ریزی تولیدی انواع کره  77

6-25  جدول پیش‌بینی برنامه تولید   78

6-26  هزینه‌های سرمایه‌گذاری واحد تولیدی  

6-27  مساحت وهزینه زمین  79

6-28 محوطه‌سازی.. 80

6-29  براورد مساحت و هزینه ساختمان سازی  80

  • بخش تولید  80
  •  فضای انبار  81
  • بخش تأسیسات و تعمیرگاه 81
  • بخش اطلاع‌رسانی (زیرساخت‌های IT، خدمات فناوری اطلاعات)  81
  • ساختمان‌های جنبی و رفاهی پرسنل، اداری و مدیریت  81

6-30  مشخصات و هزینه تجهیزات تولید 82

6-31  تأسیسات عمومی  83

6-32   بر آورد برق مصرفی  84

6-33   تأسیسات عمومی و مکانیکی  85

6-34   سیستم اعلام و اطفاء حریق  85

6-35   سیستم گرمایش و سرمایش 85

6-36   سیستم هوای فشرده  86

6-37  سوخت مصرفی  مورد نیاز 86

6-38  ارتباطات.. 86

6-39  آب مصرفی.. 86

6-40  وسایل حمل‌ونقل  86

6-41  تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی  86

6-42  هزینه‌های متفرقه و پیش‌بینی‌نشده 87

6-43  هزینه‌های قبل از بهره‌برداری  87

6-44  سرمایه در گردش  88

6-45  هزینه‌های تولید. 89

  • مواد اولیه اصلی ، کمکی و بسته‌بندی 89

6-46  برآورد هزینه حقوق و دستمزد کارکنان 89

6-47   هزینه آب، برق، سوخت و ارتباطات 90

6-48   برآورد هزینه تعمیر و نگهداری  92

6-49  هزینه استهلاک 92

6-50  جدول هزینه‌های ثابت و متغیر. 93

6-51  شاخص های نقطه سربه‌سر   93

6-52  زمان‌بندی اجرای طرح   93

فصل هفتم: صورتهای مالی 

7-1  پیش‌بینی عملکرد سود وزیان.. 96

7-2 پیش بینی منابع و مصارف 97

7-3 جدول پیش بینی  ترازنامه  98

7-4 جدول عایدات نقدی 99

7-5  برخی از نسبتهای مالی   100

طرح مرتبط:  ( طرح توجیهی تولید روغن حیوانی )

در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان یا شماره  تلفن:  02166418908 هماهنگ فرمایید.

 

 

منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی تولید کره گیاهی مارگارین

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.