طرح توجیهی تولید سرکه

تهیه طرح توجیهی صنعتی

طرح توجیهی تولید سرکه

طرح توجیهی تولید سرکه

طرح توجیهی تولید سرکه  آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی ،  این  طرح توجیهی آماده  را  از سامانه طرح یاب دانلود کنید. در طرح توجیهی تولید سرکه  اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید.

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فهرست مطالب طرح توجیهی تولید سرکه

 سرکه  مایعی اسیدی ترش مزه  و مناسب برای مصرف انسان  است که از فرآیند تخمیر الکلی و موادی که دارای نشاسته و قند می باشند حاصل می شود سرکه را می توان طی فرایند خمیری و تقطیری نمود و بلحاظ ترکیب دارای  اسید استیک است. غلظت اسید استیک در سرکه های خوراکی بین ۴ تا ۸ درصد و سرکه هایی که برای تهیه ترشیجات استفاده می شوند، تا ۱۸ درصد  می توان باشد. سرکه طبیعی نیز حاوی مقدار کمی اسید تارتاریک، اسید سیتریک و دیگر اسیدهای گیاهی است و در  آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد. وضعیت ظاهری سرکه تقطیری باید شفاف و  بدون رسوب  وعاری از مواد خارجی، باشد. سرکه تخمیری نباید دارای مگس سرکه  باشد صورت غیر شفاف و رنگ آن منتاسب با رنگ میوه مورد استفاده تغییر می نماید. 

فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی  

1-2  عنوان و مجری واحد تولیدی  9

1-3 شاخص‌های عملیاتی   9

1-4  وضعیت پرسنلی   9

1-5 یرآورد زمین و ساختمان.  9

1-6 تجهیزات خط تولید. 9

1-7 کل سرمایه‌گذاری فاز ساخت  10

1-8 هزینه‌های تولید سالیانه. 10

1-9  فروش سالیانه 10

1-10شاخص‌های اقتصادی  10

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی  

2-1  سوابق متقاضی  13

2-2  سهامداران  13

2-3   مدیریت: 14

2-4   مجوزهای قانونی   14

2-5  بررسی توانمندی‌های مدیران واحد  15

فصل سوم:بررسی موقعیت استقرار طرح 

3 موقعیت  و محل اجرای طرح  17

3-2   سیمای استان زنجان  17

3-3  مزیت های مهم اقتصادی زنجان   18

  • مزیت های سرمایه گذاری  18

3-4  ظرفیت ها سرمایه گذاری بخش صنعت استان زنجان 19

  • بخش کشاورزی 21

3-5 بخش صنعت 24

3-6  آمار مجوزهای  صنعتی شهرستان زنجان   25

3-7 شهرک های  صنعتی  استان  زنجان  26

3-8   سایت صنعتی  27

3-9   وضعیت  شهرک صنعتی شهید شهریاری  28

فصل چهارم: بررسی ویژگیها استاندارها و کدهای محصولات 

4  مقدمه 32

4-2   مزیت های  و وضعیت تولید سرکه در جهان  33

4-3  تعاریف موضوعی   34

4-4  انواع افزودنی های مواد غذایی  35

4-5   معرفی محصولات طرح   36

4-6 تنوع سرکه بلحاظ مواد اولیه  37

4-7  دانش فنی تولید و بسته بندی سرکه   40

4-7-1  روش های کشت سطحی آرام   40

4-7-2  روش های سریع  40

  • روش چکه ای  41
  • روش تعلیقی ( کشت غوطه وری ) 41

4-8  روش های صنعتی تولید سرکه  43

4-9  روش های تخمیر سرکه  43

4-10 روش سنتی تولید سرکه 45

4-11 روش تولید صنعتی تولید سرکه  از الکل  45

4-12 مراحل صنعتی  تولید سرکه از الکل 46

4-13 ماشین آلات تولید  سرکه تقطیری  48

4-14  مواد اولیه  فرایند تولید سرکه تقطیری  49

4-15 محصولات طرح   50

4-16  موارد کاربرد و فوایدمصرف سرکه  51

4-17  کالاهای جایگزین  52

4-18  استاندارد و بهداشت محصولات.. 53

ویژگی های عمومی محیط کار. 53

استانداردهای  فرایند ومحصول 53

  • ویژگی موثر در تولید  سرکه  54

ویژگی های مواد اولیه  54

4-19 تعرفه گمرکی  59

4-20 کارکردهای  طرح   60

  • کارکرد در سطح عمومی  60
  • کارکرد درسطح پروژه  60

4-21  قیمت فروش محصولات طرح   61

4-22  کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده. 61

4-23  بررسی بازار جهانی واردات وصادرات جهانی سرکه 61

4-24  صادرات جهانی سرکه  62

4-25 واردات جهانی سرکه 62

4-26 رتبه بندی پیچیدگی تجاری سرکه 62

4-27 نمودار وضعیت حچم واردات وصادرات سرکه کشورها جهان63

4-28  نقشه وضعیت صادرات واردات ایران در مقیاس با  سایر کشورهای جهان 65

4-29  اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز 65

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل پنجم : وضعیت عرضه وتقاضا 

5-2   آمار تولید ،سرکه در کشور و زنجان  69

5-3  عرضه  70

5-3-1  تولید داخلی 70

5-3-2  واردات  77

5-3-3   پیش بینی عرضه داخلی 78

5-4  تقاضا  82

5-4-1  تقاضای خارجی (صادرات)  82

5-4-2  پیش‌بینی تقاضا   82

5-4-3  تقاضای داخلی  82

5-4-4  عمده کانونهای مصرف    83

5-4-5  تقاضای خارجی (صادرات)   84

5-5   پیش‌بینی تقاضای کل    85

5-6   تحلیل موازنه پیش‌بینی امکانات عرضه و پیش‌بینی تقاضا   85

5-7  برنامه فروش شرکت و تعیین بازار هدف    86

5-8   جمع‌بندی، نتیجه‌گیری و ارایه پیشنهاد    87

5-9  اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز  87

فصل ششم : مطالعه فنی 

6-2   هدف از ایجاد طرح 89

6-3   محصول تولیدی  89

6-4  دانش فنی پروژه و روش تولید محصول  89

6-5  بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید  90

6-6  روش های تهیه سرکه  90

  • روش سریع   90

6-7   مکانیزم تخمیر    92

6-8 روشهای کشت در فرایند  تولید سرکه  93

  • روش های کند   کشت سطحی 93
  • روش های سریع… 93

6-9 مواد اولیه  فرایند تولید سرکه تقطیری   95

  • فرایند بسته بندی 98

6-10  ماشین آلات خط تولید   98

6-11  هزینه‌های سرمایه‌گذاری واحد تولیدی.. 100

6-12  مساحت زمین 101

6-13 محوطه‌سازی 101

6-14  ساختمان سازی  101

  • بخش تولید.. 101
  • فضای انبار 102
  • بخش تاسیسات و تعمیر گاه 102
  • بخش اطلاع رسانی (زیرساختهایIT ، خدمات فناوری اطلاعات  102
  • ساختمانهای جنبی و رفاهی پرسنل ،اداری و مدیریت  102

6-15   تأسیسات عمومی 3

6-16  برق  104

6-17  سیستم اعلام و اطفاء حریق  105

6-18  سیستم گرمایش و سرمایش 106

6-19  سیستم هوای فشرده 106

6-20  سوخت   106

6-21 آب  106

  • وسایل حمل و نقل  106
  • تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی  107

6-22  هزینه‌های متفرقه و پیش‌بینی نشده  107

6-23  هزینه‌های قبل از بهره‌برداری  107

6-24   سرمایه در گردش… 108

6-25  هزینه‌های تولید 109

  • مواد اولیه، کمکی و بسته‌بندی    109
  • محصولات  110
  • حقوق و دستمزد.  111

6-26  هزینه آّب، برق، سوخت و ارتباطات   112

6-27  تعمیر و نگهداری.. 114

6-28 هزینه استهلاک  114

6-29  جدول هزینه‌های ثابت و متغیر  115

6-30  نقطه سربسر 115

6-31   زمان‌بندی اجرای طرح  116

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل هفتم :  جداول  مالی 

7-1 جدول عملکرد سود و زیان  118

7-2  جدول  پیش بینی منابع و مصارف   119

7-3  جدول پیش بینی   ترازنامه  120

7-4  جدول عایدات نقدی   121

7-5برخی از نسبتهای مالی   122

طرج مرتبط:  طرح توجیهی اتانول، ضد عفونی کننده و پدالکلی

در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان یا شماره  تلفن:  02166418908  هماهنگ فرمایید.

 

 

منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی تولید سرکه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.